Missie Visie

Tijd voor elkaar

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zolang mogelijk thuis wonen en wij willen dit bereiken door ouders/verzorgers regelmatig te ontlasten. De logeerweekenden zijn voor thuis wonende kinderen/ jongeren die één of twee weekenden in de maand even het gezinsleven willen ontvluchten. Voor ouders betekent dat een pas op de plaats, tijd voor elkaar en eventueel andere kinderen.

Evenwicht tussen activiteiten en rust

Wij vinden het belangrijk dat er evenwicht is tussen activiteit en rust. Skelters, traptrekkers, voetbal, schommelen, zandbak, koken en bakken, knutselen, dierenvoeren en in de groente tuin. Met andere woorden lekker bezig zijn. Maar ook tijd om te ontspannen, muziek luisteren en gezellig samen zijn. Elk kind is uniek, wij kijken naar de krachten en niet naar de beperking.

Gediplomeerd en deskundig personeel

Wij zijn BHV en EHBO gediplomeerd. Er is een een SKJ geregistreerde medewerker. Van alle aanwezigen in het weekend is er een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanwezig.

Vergoeding

Wij zijn gecontracteerd bij de gemeente Coevorden, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Westerveld, De wolde en Borger Odoorn. Je kunt ook bij ons terecht op basis van PGB.

Pin It on Pinterest