Over ons

Logeerhuis Klein Drenthe

Even voorstellen

Wij zijn Mathijs en Desi Meijer en hebben twee zoontjes Thijn en Lars. Op 1 februari 2019 zijn wij begonnen met logeerhuis Klein Drenthe voor kinderen met een beperking. Wij vinden het belangrijk dat een kind met een beperking, ook kind kan zijn. Wij gebruiken de groepsaccommodatie van mijn ouders voor het logeerhuis. Desi is verzorgende IG en Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg en werkt volledig in het logeerhuis. Mathijs is metaalbewerker en een buiten mens die vooral in het weekend druk is met de dieren en klussen om het logeerhuis. Mathijs is sinds februari 2021 gestart met de opleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. 

Wij doen dit natuurlijk niet alleen.
Marjet Stoffer is de persoonlijk begeleider van de Kippengroep, ze is afgestudeerd Social Work met uitstroom richting jeugd en SKJ geregistreerd. Marjet werkt het volledige weekend bij de Kippengroep en doordeweeks is ze aanwezig voor kantoorwerk en gesprekken.
Mandy Poker is afgestudeerd Pedagogisch Medewerker en momenteel nog een studie aan het volgen. Mandy is in het weekend actief aanwezig in het logeerhuis. Mandy werkt op beide groepen elke vrijdag tot zaterdag.
Sharon Mulder is HBO afgestudeerd Social Work. Ze werkt als groepsbegeleider op de Kippengroep. Sharon is de gehele vrijdag, zaterdag en zondag aanwezig.
Damion Hekman is bij ons komen werken nadat hij een half jaar stage had gelopen bij de kippengroep. Damion doet de opleiding Social Work en werkt de gehele zaterdag en zondag op de kippengroep.
Ennio Fafieanie doet de opleiding sport en bewegen, hij werkt op de kippengroep de gehele zaterdag en zondag.  
Merel Munneke is afgestudeerd Verzorgende en een echt buiten mens. Merel is groepsbegeleider in de Geitengroep. Merel is de gehele vrijdag, zaterdag en zondag aanwezig.
Marin Ahlers is afgestudeerd Pedagogisch medewerker. Is actief met knutselen en bakken. Marin is de gehele zaterdag en zondag aanwezig.

Wat we alle zeven gemeen hebben is dat ze de visie van het logeerhuis delen.

Wij staan altijd met vier begeleiders op de groep, de diensten van iedereen is meer dan 11 uur waardoor wij continuïteit op de groep hebben voor de logees. Voor de jongere logees is het fijn dat wanneer ze opstaan tot ze gaan slapen de zelfde begeleiding aanwezig is.

Pin It on Pinterest