Over ons

Logeerhuis Klein Drenthe

Even voorstellen

Wij zijn Mathijs en Desi Meijer en hebben een zoontje Thijn in maart 2020 komt er nog een klein wondertje bij. Op 1 februari 2019 zijn wij begonnen met logeerhuis Klein Drenthe voor kinderen met een beperking. Wij vinden het belangrijk dat een kind met een beperking, ook kind kan zijn. Wij gebruiken de groepsaccommodatie van mijn ouders voor het logeerhuis. Desi is verzorgende IG en Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg en werkt volledig in het logeerhuis. Mathijs is metaalbewerker en een buiten mens die vooral in het weekend druk is met de dieren en klussen om het logeerhuis. Op zondag draait Mathijs altijd mee op de groep en helpt bij de activiteiten.

Wij doen dit natuurlijk niet alleen.
Martine Vermeulen is onze gedragswetenschapper en SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd). Martine is aanwezig bij de intake en de evaluatiegesprekken. Wij noemen haar de helikopter boven ons logeerhuis. Martine is meer van het papierwerk en controleert de geleverde zorg.
Terzah Jansen is onze SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) begeleider.
Terzah is in het weekend altijd bereikbaar voor ons. We kunnen met haar sparren om de zorg naar een hogere kwaliteit te brengen. Ze is meer op de achtergrond voor de logees aanwezig.
Mandy Poker is afgestudeerd pedagogisch medewerker en momenteel nog een studie aan het volgen. Mandy is in het weekend actief aanwezig in het logeerhuis.
Miriam Boonstoppel is afgestudeerd pedagogisch medewerker en werkt het hele weekend mee in het logeerhuis. Miriam werkt door de week bij de kinderopvang en in het weekend bij ons. Miriam heeft de opleiding Animatie team gevolgd en is zeer creatief met activiteiten verzinnen.
Daan Dekker volgt de opleiding maatschappelijke zorg en verzorgende IG een combinatie traject waardoor hij eind van dit school jaar 2 diploma’s heeft. Daan is sportief en creatief met hout.

Wat ze alle vijf gemeen hebben is dat ze de visie van het logeerhuis delen.

Wij staan altijd met drie begeleiders op de groep, de diensten van iedereen is meer dan 11 uur waardoor wij continuïteit op de groep hebben voor de logees. Voor de jongere logees is het fijn dat wanneer ze opstaan tot ze gaan slapen de zelfde begeleiding aanwezig is.

Pin It on Pinterest