Over ons

Logeerhuis Klein Drenthe

Even voorstellen

Wij zijn Mathijs en Desi Meijer en hebben een zoontje Thijn.
Op 1 februari 2019 zijn wij begonnen met logeerhuis Klein Drenthe voor kinderen met een beperking. Wij vinden het belangrijk dat een kind met een beperking, ook kind kan zijn. Wij gebruiken de groepsaccommodatie van mijn ouders voor het logeerhuis. Desi is verzorgende IG en Persoonlijk begeleider Gehandicaptenzorg en werkt volledig in het logeerhuis. Mathijs is metaalbewerker en een buiten mens die vooral in het weekend druk is met de dieren en klussen om het logeerhuis.

Wij doen dit natuurlijk niet alleen.
Soraya van der Veen is onze gedragswetenschapper. Soraya is aanwezig bij de intake en de evaluatiegesprekken. Wij noemen haar de helikopter boven ons logeerhuis. Soraya is meer van het papierwerk en controleert de geleverde zorg.
Terzah Jansen is onze SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) begeleider. Terzah is in het weekend altijd bereikbaar voor ons. We kunnen met haar sparren om de zorg naar een hogere kwaliteit te brengen. Ze is meer op de achtergrond voor de logees aanwezig. Mandy Poker is afgestudeerd pedagogisch medewerker en momenteel nog een studie aan het volgen. Mandy is in het weekend actief aanwezig in het logeerhuis.

Wat ze alle drie gemeen hebben is dat ze de visie van het logeerhuis delen.

Pin It on Pinterest